Aardbeienkwark

4
25 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Plet de aardbeien fijn met een vork.
  • 2 Doe er het limoensap en de schil bij.
  • 3 Doe de aardbeipuree in een pan samen met een theelepel stevia,laat even opkoken en daarna afkoelen.
  • 4 Proef of het zoet genoeg is.
  • 5 Klop de plattekaas op tot een romig mengsel,samen met een theelepeltje stevia.
  • 6 Klop de room half op en doe bij het mengsel.
  • 7 Verdeel het mengsel in kleine schaaltjes en zet ze 2à3 uur in de koelkast.
  • 8 Versier met een blaadje stevia,een aardbei en een snuifje kurkuma.

Aardbeienkwark is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Aardbeienkwark met anijs
5 min - Nagerecht
Bekijk recept
Optimel kwarktaart van Sonja Bakker
20 min-
Bekijk recept
Aardbeienkwark Met Perzik En Cruesli
0-10 min - Nagerecht
Bekijk recept
Aarbeienmolentjes
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Aardbeienkwark met anijs
5 min - Nagerecht
Bekijk recept
Optimel kwarktaart van Sonja Bakker
20 min-
Bekijk recept
Aardbeienkwark Met Perzik En Cruesli
0-10 min - Nagerecht
Bekijk recept
Aarbeienmolentjes
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept