Rabarbertaart

8
30 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 *Maak de kruimeldeeg of neem kant-en-klaar deeg.
  • 2 * vet uw taartvorm in met gesmolten boter en bebloem, overtollige bloem verwijderen.
  • 3 *Bedek de taartvorm met de deeg en snij de overlappende stukjes deeg weg.
  • 4 *Zet de taartvorm in de koelkast.
  • 5 *Spoel de rabarberstelen en schil de stelen en snij in stukjes van 0,5 à 1 cm dik.
  • 6 *Doe alle stukjes rabarber in een kom en meng met de suiker en de bloem.
  • 7 *Verwarm de oven voor op 180 graden.
  • 8 *Maak de petit beurrekoekjes fijn in een blender of doe in een plastiekzakje en klop erop.
  • 9 *Haal de taart uit de ijskast.1
  • 0 *Vul de taartvorm met de koekjes, dan het rabarber mengsel en verdeel er klontjes boter op.1
  • 1 *Bak de taart ongeveer 30 min. op 180 gr in de voorverwarmde oven.1
  • 2 *Laat de taart goed afkoelen en haal ze uit de vorm.

Rabarbertaart is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Rabarbertaart met dadels
95 min
Bekijk recept
Rabarbertaart
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Frisse rabarbertaart
20 min -
Bekijk recept
Rabarbertaart
35 min Nagerecht
Bekijk recept

Rabarbertaart met dadels
95 min
Bekijk recept
Rabarbertaart
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Frisse rabarbertaart
20 min -
Bekijk recept
Rabarbertaart
35 min Nagerecht
Bekijk recept