Biscuit

10
45 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 * Boter de bakvorm in en beleg de onderkant met bakpapier, boter terug in,de randen in opwaartse richting en bebloem de vorm
  • 2 *Verwarm de (combi) oven voor op 180 graden ( warme lucht).
  • 3 *Mix de hele eieren met de suiker tot een schuimige massa tot de volume verviervoudigd is, zeker 10 min.... tot je kringen krijgt in het beslag en ze even blijven.
  • 4 *Voeg er de gezeefde bloem bij en voorzichtig onder elkaar spatelen...zodra het gemend is stoppen met mengen.
  • 5 *Verdeel over de bakvorm (28 diameter) en zet onmiddellijk in de oven van 180 graden en bak ongeveer 35 min.
  • 6 *Laat de taart even afkoelen in de oven.
  • 7 *600ml slagroom met 3 lp suiker en 1 pakje vanille suiker stijf kloppen.
  • 8 *Snij de taart in twee en bestrijk met slagroom en leg wat fruit er tussen.
  • 9 *Doe de taart helften terug op mekaar en Versier verder met slagroom en fruit.1
  • 0 * de zij kanten kan je bestrooien met hagelslag, bresillienne, geroosterde amandelen,koekjes......

Biscuit is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Schwarzwalder kirsch petitfours
2uur- Gebak
Bekijk recept
Kokosboomstam
2 uur-
Bekijk recept
Oranje feesttaart
85 min + 1,5 uur wachten -
Bekijk recept
Lemon curd-chocoladetaart
2 uur-
Bekijk recept

Schwarzwalder kirsch petitfours
2uur- Gebak
Bekijk recept
Kokosboomstam
2 uur-
Bekijk recept
Oranje feesttaart
85 min + 1,5 uur wachten -
Bekijk recept
Lemon curd-chocoladetaart
2 uur-
Bekijk recept