FRAMBOZENMOUSSE

4
30 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 doe een eetlepel heet water in een vuurvast kommetje en laat de gelatine er sponzig in worden. Breng een pannetjes water aan de kook, haal van het vuur en zet de kom in de pan. Roer de gelatine tot die is opgelost; Meng in een grote kom de yoghurt, kaas en gelatine goed door elkaar. Mix de eiwitten tot stijve pieken en schep ze voorzichtig door het mengsel. Doe de helft van het mengsel in een aparte kom en schep de geprakte frambozen erdoor. Verdeel het frambozenmengsel over 4 hoge glazen en schep het vanillemengsel erop. Laat de mousse enkele uren stijf worden in de koelkast. Garneer met verse frambozen en muntblaadjes.

FRAMBOZENMOUSSE is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Chocolade-frambozentaart
2 uur-
Bekijk recept
Panaché van chocolade- en frambozenmousse
40 min Nagerecht
Bekijk recept
chocolade en frambozenmousse
60 min Nagerecht
Bekijk recept
Frambozenmousse met bramen en bessen
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Chocolade-frambozentaart
2 uur-
Bekijk recept
Panaché van chocolade- en frambozenmousse
40 min Nagerecht
Bekijk recept
chocolade en frambozenmousse
60 min Nagerecht
Bekijk recept
Frambozenmousse met bramen en bessen
20 min Nagerecht
Bekijk recept