rabarberjelly met witte chocolade en cheescrème

4
120 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 meng de suiker en de philadelfiakaas. Smelt de chocolade in de microgolfoven.
  • 2 meng de eieren met het kaasmengsel. Roer er de witte chocolade doorheen.
  • 3 Verdeel het chocolademengsel over 4 glazen en zet ze in de oven op 130° gedurende
  • 4 20 minuten. kook de rabarber met suiker en wijn. Giet het kookvocht door een zeef
  • 5 en meng met de gelatine. Verdeel het vocht over de glaasjes en laat opstijven in de koelkast. Werk af met zure room en serveer met amandelkoekjes industriële of
  • 6 zelfgebakken, zie in de solorecepten daarvoor.

rabarberjelly met witte chocolade en cheescrème is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker