Banketbakkersroom

4
20 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 De melk opwarmen met de gesplitste vanille.
  • 2 Ondertussen de eigelen met de suiker opkloppen tot ruban en daarna de bloem toevoegen.
  • 3 De kokende melk op de eigelen gieten terwijl u klopt.
  • 4 Opnieuw op het vuur zetten tot het mengsel begint aan te dikken.
  • 5 Van het vuur halen en op een marmerplaat of een koude plaat gieten.

Banketbakkersroom is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Lente-eclair
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Limburgse appelvlaai
60 min-
Bekijk recept
Rudolph’s cupcakes
2 uur-
Bekijk recept
Millefeuille met banketbakkersroom
85 min Nagerecht
Bekijk recept

Lente-eclair
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Limburgse appelvlaai
60 min-
Bekijk recept
Rudolph’s cupcakes
2 uur-
Bekijk recept
Millefeuille met banketbakkersroom
85 min Nagerecht
Bekijk recept