Zoek
Banketbakkersroom
4
20 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1/2 l melk
125 gr fijne suiker
50 gr bloem
5 eierdooiers
1 vanillestokje
Bereiding
1
De melk opwarmen met de gesplitste vanille.
2
Ondertussen de eigelen met de suiker opkloppen tot ruban en daarna de bloem toevoegen.
3
De kokende melk op de eigelen gieten terwijl u klopt.
4
Opnieuw op het vuur zetten tot het mengsel begint aan te dikken.
5
Van het vuur halen en op een marmerplaat of een koude plaat gieten.
Banketbakkersroom is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Lente-eclair
25 min
Nagerecht
Bekijk recept
Limburgse appelvlaai
60 min-
Bekijk recept
Rudolph’s cupcakes
2 uur-
Bekijk recept
Millefeuille met banketbakkersroom
85 min
Nagerecht
Bekijk recept
Lente-eclair
25 min
Nagerecht
Bekijk recept
Limburgse appelvlaai
60 min-
Bekijk recept
Rudolph’s cupcakes
2 uur-
Bekijk recept
Millefeuille met banketbakkersroom
85 min
Nagerecht
Bekijk recept