Kokostaart

10
45 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Beboter een ronde taartvorm, en leg er de plak kruimeldeeg in.Prik het kruimeldeeg, om tijdens het bakken geen luchtbellen in het deeg te krijgen.Shil de appelen en ontdoe ze van het klokhuis.Snij de appelen in schijfjes en leg ze mooi in de taartvorm.
  • 2 Smelt de boter, voeg er dan de suiker,kokos,bloem en de eidooiers bij en meng goed.
  • 3 Klop het eiwit tot sneeuw en spatel voorzichtig onder het beslag. doe de vulling in de taartvorm en verdeel gelijkmatig. Verwarm de oven op 180 graden en laat de taart ongeveer 20 à 25 minuten bakken. TIP.i.p.v. appelen kan men ook peren gebruiken.
  • 4 Eet smakelijk

Kokostaart is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Kokostaart met frambozen
Bekijk recept
Appel- kokostaart
105 min- Nagerecht
Bekijk recept
Mango-kokostaart
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Ewouts witte chocolade-kokostaart
2 uur-
Bekijk recept

Kokostaart met frambozen
Bekijk recept
Appel- kokostaart
105 min- Nagerecht
Bekijk recept
Mango-kokostaart
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Ewouts witte chocolade-kokostaart
2 uur-
Bekijk recept