Een rijke champagnemousse

4
60 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Klop de room tot yoghurtdikte op. Klop de eiwitten met de suiker stijf en voeg ze bij de slagroom. Verwarm 50 ml champagne en los de geweekte gelatine hierin op. Voeg de rest van de champagne toe en roer alles goed door de mousse.
  • 2 Verdeel de bessen over 4 glazen en houd er enkele apart. Giet de champagnemousse erover en laat die afkoelen in de koelkast gedurende mininum 4 uren. Versier daarna de glazen met de bessen en zilverparels.
  • 3 Als afwerking kan je er nog een blaadje munt bijdoen.

Een rijke champagnemousse is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Champagnemousse met granaatappel
80 min Nagerecht
Bekijk recept
Champagnemousse
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Champagnemousse
10-20 min - Nagerecht
Bekijk recept

Oosterse rijstepap onder een karamellaagje
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Visskewers met een marinade van gekonfijte citroen, gekonfijte citroendip en citroensalsa
30 min-
Bekijk recept
Kip met een dip
30 min-
Bekijk recept
Winterstoof onder een dekseltje
15 min, wachten 45 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept