mousse van aardbeien en frambozen

6
30 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Dompel de gelatine in een kom met koud water.
  • 2 Warm 10 cl water op zonder het te laten koken.
  • 3 Wring de gelatineblaadjes uit en los ze op in het warme water.
  • 4 Meng in een slakom de kaas met de suiker en de gelatine.
  • 5 Voeg een snuifje zout toe aan de eiwitten en klop ze tot een stevig schuim.
  • 6 Voeg voorzichtig de kaas toe. Zet een derde van de kaas opzij.
  • 7 Mix de helft van het fruit en plet de andere helft.
  • 8 Meng het fruit en de bessen met twee derde van de kaas en verdeel de mengeling over de glaasjes.
  • 9 Voeg de kwark toe en laat 2u opstijven in de koelkast. 1
  • 0 Garneer de glaasjes met de aalbessen en dien op. 1
  • 1 Tip : Een overheerlijk dessert met weinig calorieën en rijk aan calcium, proteïnen en vitaminen.

mousse van aardbeien en frambozen is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Mango-frambozenjelly's
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Boerensalade met Texelse kaas in een weckpot
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Salade van rundvlees met frambozen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Supersnel gebakje met vers fruit
3 min Nagerecht
Bekijk recept

Braambessenmousse met violettesnoepjes
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Kersen-ricottamousse
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Polonaise-gebakjes
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Stroopwafel-scheptaart
2 uur-
Bekijk recept