Tiramisù

8
30 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Eieren scheiden. (NB: er mag helemaal geen eigeel in het eiwit zitten!)
  • 2 Snufje zout aan eiwitten toevoegen en met mixer stijf kloppen. Check: als je de kom op zijn kop houdt, mag het eiwit er niet uit vallen.
  • 3 Eigeel met mascarpone goed mengen tot een egale substantie.
  • 4 Basterdsuiker er goed doorheen mengen.
  • 5 Stijfgeklopte eiwitten luchtig door eigeelmengsel spatelen.
  • 6 Koffie in plat soepbord schenken en scheutje amaretto (hoeveelheid naar smaak) toevoegen.
  • 7 Lange vingers ca. 1 seconde erin dopen en de bodem van een platte schaal ermee bedekken.
  • 8 Helft van het mascarpone-eiermengsel erover schenken en gelijkmatig verdelen.
  • 9 Stap 6 en 7 herhalen.1
  • 0 Cacaopoeder erover strooien en een nacht in de koelkast zetten.

Tiramisù is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Tiramisù Originale
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Zuchotto Tiramisu Met Straciatellaroom
10-20 min - Nagerecht
Bekijk recept
Zuchotto Tiramisu Met Straciatellaroom
10-20 min - Nagerecht
Bekijk recept
Tiramis?
Langer dan 2 uur - Nagerecht
Bekijk recept