ijsmousse van Frambozen en Kriekbier

4
170 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 In plaats van verse frambozen kunnen ook diepvriesframbozen of zelfs frambozenjam gebruikt worden. In het laatste geval kan de hoeveelheid toegevoegde suiker wel minder. Breng de frambozen met het Kriekbier, het citroensap en de helft van de suiker aan de kook. Kook de massa even door onder flink kloppen met de garde. Laat de frambozenpulp afkoelen. Sla de slagroom met de rest van de suiker stijf. Als het frambozenmengsel koud is, de geslagen room erdoor spatelen. Voeg tenslotte de kirsch toe en laat het ijs in de diepvries opstijven.

ijsmousse van Frambozen en Kriekbier is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Eendenhaasjes met kersen-biersaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met kriekenbiersaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hertenbiefstuk met kriekenjus
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Flensjes met kriekensaus
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Kaiserschmarren met appelstroop-ijsmousse
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
IJsmousse Van Oranjebitter
Langer dan 2 uur - Nagerecht
Bekijk recept
IJsmousse Van Frambozen En Kriekbier
Langer dan 2 uur - Nagerecht
Bekijk recept
Mokka-ijsmousse
Langer dan 2 uur - Nagerecht
Bekijk recept