Romige spruitjes met boursin

4
20 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Ja ik weet het. Het is een feit, dat velen geen spruitjes lusten, maar op deze manier......??? Begin met het opzetten van een pan water voor de spruitjes. Kook de spuitjes in ongeveer 10-15 minuten beetgaar.
  • 2 Dit is afhankelijk van de grootte van de spruitjes.Dus iets meer kooktijd geven als je van meer gaar houdt.
  • 3 Snijd ondertussen de uien in kleine stukjes en de champignons in plakjes.
  • 4 Als de spruitjes bijna klaar zijn, giet je een heel klein scheutje olijfolie in een pan en bak je de champignons en spekblokjes aan.
  • 5 Voeg na ongeveer 3 minuten het gesnipperde uitje toe en de spruitjes. Laat dit goed opwarmen en voeg als laatste de boursin toe.
  • 6 Roer alles goed door en zodra de boursin warm is, is het gerecht klaar! Eventueel kan je het gerecht verder nog op smaak brengen met een snufje zout en peper.
  • 7 Serveer de romige champignons en spruitjes bijvoorbeeld bij de pasta gekookte aardappeltjes en een karbonade.

Romige spruitjes met boursin is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Ovenschotel met boursin en ham
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Volkorenpasta met spinazie-roomsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige witlofschotel uit de oven
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nems uit de tuin
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Romige rodekool met lekkerbek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schelpjes met romige makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige groene aspergesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept