Dukkahdip met rauwkost

4
5 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Rooster de hazelnoten met het sesamzaadhavermout, de koriander, de komijn en peper naar smaak door elkaar. Doe de dukkah in een klein kommetje. Schenk de Becel Slaolie in een klein kommetje.
  • 2 Schrap de worteltjes en maak de bleekselder schoon. Snijd ze in de lengte in dunne repen. Leg de wortel, de bleekselder en de bloemkoolroosjes op een schaaltje. Zet de dukkah en de Becel Slaolie erbij. Dip de groenten in de olie en vervolgens in de dukkah.

Dukkahdip met rauwkost is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Brie-walnotentaartjes met honing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pootjebaden in mayo-ketchupsaus voor rauwkost
10 min Snack
Bekijk recept
Mini-kipwraps
10 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van gerookte eendenborst met roze pompelmoes
20 min Voorgerecht
Bekijk recept