Ragout van bospaddenstoelen

4
30 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Veeg 250 gram gemengde paddenstoelen schoon en snijd ze in plakjes. Verhit 2 eetlepels olijfolie en bak hierin de paddenstoelen en 1 kleine prei, in smalle ringetjes gesneden, circa 4 minuten.
  • 2 Besprenkel tussendoor met 1 eetlepel citroensap en breng op smaak met zout en peper. Bestrooi met 2 eetlepels bloem.
  • 3 Roer 100 ml kruiden- groentebouillon en 60 ml droge sherry of witte wijn erdoor en laat binden.
  • 4 Schep het laatst 3 eetlepels crème fraîche erdoor en serveer in een ragoutbakje naar keuze.

Ragout van bospaddenstoelen is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Kleine clafoutis met bospaddenstoelen en parmezaan
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met salie-pepersaus en risotto
60 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken hazenrugfilet met risotto van bospaddenstoelen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Orloffgebraad op Italiaanse wijze en tagliatelle met bospaddenstoelen
1 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Broccolirijst met kipragout
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappel-bietenrösti met vega-kipragout
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ragout van artisjok
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ragout van kikkererwten met spinazie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept