Lasagna van courgette en aubergine

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 snij de courgette over de lengte in plakken. Snij de aubergine over de lengte in plakken. Bestrooi de aubergines flink met zout, zodat het vocht eruit trekt. Dan bakken ze beter. Bak de courgetteplakken aan beide zijden bruin in olijfolie. Spoel het zout van de aubergines, dep droog en bak eveneens aan beide zijden bruin in olijfolie. Warm de saus op. Beleg de bodem van een ingevette ovenschaal met courgette. Lepel er wat saus over en bestrooi lichtjes met kaas. Doe er dan plakken aubergine op en opnieuw saus. Ga zo door tot al de ingrediënten zijn opgewerkt. Eindig met saus en kaas. Bak de lasagne in 15 minuten af in een hete, voorverwarmde oven op 200°C.

Lasagna van courgette en aubergine is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Griekse pastei
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Puntpaprika met aubergine
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Aubergine met tomaten en mozzarella
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Spinazielasagna Met Basilicum
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige Vislasagne
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Vegetarische Lasagna
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Lasagna Met Kaas, Paddestoelen
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept