Zomerse andijviestamppot

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de lente-uien in ringetjes en de zongedroogde tomaten in reepjes. Schil de aardappels en snijd ze in stukken.
  • 2 Kook de aardappels gaar en stamp ze fijn met een kneepje vloeibare margarine en de melk. Schep de rauwe andijvie, de lente-uien en de zongedroogde tomaten door de puree. Breng het gerecht eventueel op smaak met peper en zout.
  • 3 Lekker met gehaktballetjes:
  • 4 Breng het gehakt pittig op smaak met de mosterd, de peterselie, het ei en het broodkruim en draai er kleine balletjes van. Bak ze in wat vloeibare margarine in 15 - 20 minuten rondom bruin en gaar.

Zomerse andijviestamppot is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Franse andijviestamppot met rookworst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse andijviestamppot
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Forel uit de oven met andijviestamppot
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Midden-Oosterse andijviestamppot
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zomerse vruchtensoep
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Zomerse maaltijdsalade met garnalen
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomerse chili con carne met Opperdoezers
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomerse pastasalade met gerookte kipfilet
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept