Slastamppotje met shoarmareepjes

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de aardappels, snijd ze in stukken en kook ze met het bouillonblokje gaar. Bak de shoarmareepjes krokant met wat vloeibare margarine. Snijd ondertussen de ijsbergsla in smalle repen.
  • 2 Giet de aardappels af en stamp ze fijn met 2 kneepjes vloeibare margarine en een scheut melk. Breng de puree op smaak met peper en schep er de sla rauw doorheen.
  • 3 Serveer de stamppot met de shoarmareepjes.

Slastamppotje met shoarmareepjes is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Shoarma met paprika en frites
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Midden-Oosterse andijviestamppot
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spruitjesstamppot met shoarma en knoflooksaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Shoarmaschotel
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Slastamppotje met Zeeuws spek
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knapperig slastamppotje met merguezworstjes
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept