Blote billetjes in het gras

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de aardappelen en kook ze gaar. Maak de snijbonen schoon en snijd er reepjes van. Kook ze beetgaar. Laat de witte bonen uitlekken.
  • 2 Giet de aardappelen en stamp ze met de vloeibare margarine en een scheut melk tot puree. Schep er de snijbonen en de witte bonen door.

Blote billetjes in het gras is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Mosselsalade met dragon-moussaise
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde duif met peperkoekcrumble en foie-grassaus met aardappelpuree
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Toastjes met foie gras en pruimencoulis
Snack
Bekijk recept
Koolvis met 'blote billetjes in het gras'
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Koolvis met 'blote billetjes in het gras'
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Blote billetjes in het groene veld
30 min-
Bekijk recept
Blote billetjes in het gras
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Koolrabisalade met gegrilde paprika
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept