Gevulde tomaat voor de barbecue
0
sterren op basis van
0
stem(men)
person
4
timer
30 min
restaurant
Bijgerecht
link
Solo Open Kitchen
print
Ingrediƫnten
15 tomaatjes niet te groot
100 gr wijting
1 eiwit
50 g room
4 eetl fijngehakte peterselie
75 gr grijze garnalen
Bereiding
Snij de hoedjes van de tomaten en hol ze uit bestrooi de binnenkant met zout en laat omgedraaid uitlekken.
Mis de visfilet met de ewit en de room tot een gladde massa, roer daarna de peterselie in door en kruid met peper en zout.
voeg daarna de grijze garnalen erbij en meeng goed.
Vul de tomaten met het mengsel en schik ze in een aluminium bakje en dek af met aluminiumfolie zet het bakje op de rand van de barbecue en laat 10 min garen.
Gevulde tomaat voor de barbecue is een recept van
Solo Open Kitchen
Receptenzoeker
search
Dit vind je misschien ook lekker
BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel »
Zeewolf geflambeerd met ouzo »
Goedgevulde pizza met champignons en ui »
Aubergine met tomaten en mozzarella »
Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas »
Gevulde Paprika's »
Gevulde Pomodori Uit De Oven »
Dolme Kadoo (gevulde Pompoen) »