Aperitiefhapjes met champignons

8
20 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 De absolute topper van de aperitiefhapjes is een smakelijke toast champignon. Met heel weinig ingrediënten kan je deze smaakmaker in 20 min tijd op tafel toveren.
  • 2 Borstel de paddenstoelen schoon en laat ze 20 min koken
  • 3 Doe de champignons in een blender of gebruik een staafmixer en pureer ze totdat er een gladde massa ontstaat
  • 4 Schil de uien, snijd ze en bak met een beetje olie of boter tot ze een mooi gouden kleurtje krijgen.
  • 5 Meng de paddenstoelen met de uien, kruid met zout en peper
  • 6 Voeg de geperste knoflook teentjes toe en roer goed.
  • 7 Heerlijk op een sneetje geroosterd stokbrood.
  • 8 Of gewoon als "luxe"gezond boterham beleg.

Aperitiefhapjes met champignons is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderbraadworst met champignons
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Balsamico-champignons met rosevalfriet
30 min-
Bekijk recept
Snelle kipragout met room, champignons en dragon
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Aperitiefhapjes met champignons en wijngaardslakken
20 min Snack
Bekijk recept
Aperitiefhapjes met worstjes
30 min
Bekijk recept
Nieuwjaarrecept Aperitiefhapjes
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Aperitiefhapjes Daddy Mojo
0-10 min -
Bekijk recept