PH SOS Piet - Asperges à la Flamande

4
50 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 snij de harde kant van de asperges af en schil ze - zet een kookpot met gezouten water op een vuur en doe de asperges er in met de zachte punten naar boven - doe het eigeel en het eiwit apart en hak alles fijn met een mes - hak de verse peterselie fijn met een mes - doe het water en de boter in een steelpannetje, roer goed en kruid met peper en zout - laat dit al roerend opkoken tot de saus bind - haal het pannetje van het vuur en doe de gehakte eieren en peterselie erbij - prik in de asperges om te voelen wanneer ze gaar zijn - haal de asperges uit de pot en dresseer op een bord met de saus
  • 2 Tips
  • 3 Doe water bij de boter Hak de eieren en peterselie fijn met een mes Als de asperges gaar zijn, haal ze dan meteen uit de pot

PH SOS Piet - Asperges à la Flamande is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Asperge-krielsalade à la flamande
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aspergesoep à la flamande
15 min
Bekijk recept
Asperge Flamande (klassieke asperges) met beenham
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
ASPERGES A LA FLAMANDE
25 min Voorgerecht
Bekijk recept

ASPERGES A LA FLAMANDE
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
PH SOS Piet - Aspergepuree
60 min Bijgerecht
Bekijk recept
PH De perfecte keuken - Aspergepuree met
60 min
Bekijk recept
PH - Lekker thuis - Aspergepuree met Parmaham
40 min Bijgerecht
Bekijk recept