PH De Perfecte keuken - Asperges op Vlaamse wijze

4
50 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 •Schil de asperges en kook ze gaar in gezouten water gedurende 7 à 8 minuten.
  • 2 •Bak ze kort in de Alpro soya Bakken & Braden en kruid met nootmuskaat.
  • 3 •Hak het eiwit in stukjes en houd het eigeel apart.
  • 4 •Smelt de Alpro soya Bakken & Braden samen met het water en het citroensap en breng dit vervolgens op smaak met peper, zout en nootmuskaat.
  • 5 •Voeg er de gehakte peterselie en de gehakte eieren aan toe en serveer dit samen met de gekookte asperges.

PH De Perfecte keuken - Asperges op Vlaamse wijze is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Meatloaf
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenskoteletten op Griekse wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroenbouillon met gevulde pasta
15 min Voorgerecht
Bekijk recept

ASPERGES A LA FLAMANDE
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
PH De perfecte keuken - Aardappelrösti met
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
PH De perfecte keuken - Aardappel op de grill met
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
PH Lekker thuis - Aardappel in de oven met look
40 min Bijgerecht
Bekijk recept