SOS Piet - Witloof in zure melksaus

4
40 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Spoel het fruit niet.
  • 2
    - Bij de aardbeien laat je de steeltjes eraan.
  • 3
    - Gebruik geen water en vermijd gekwetst fruit.
  • 4
    - Gebruik vb. Peche, nectarine, meloen, ananas
  • 5
    - Snijd het fruit in twee of gebruik grote stukken.
  • 6
    - Leg de aardbeien op de bodem van de pot.
  • 7
    - Strooi de suiker erboven op watntde vruchten moeten de suiker opnemen
  • 8
    - Duw voorzichtig een beetje aan.
  • 9
    - Laat 1 uur trekken en giet dan de rum erover1
  • 0
    - Sluit de pot en bewaar op een frisse plaats (onder 10 graden)1
  • 1 Puntjes1
  • 2 De vruchten niet spoelen en niet kwetsen1
  • 3 Grotere stukken gebruiken1
  • 4 De pot vol leggen

SOS Piet - Witloof in zure melksaus is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

In melk gesmoorde rollade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schorseneren in melksaus
50 min Voorgerecht
Bekijk recept
Haring met melksaus (oorlogsrecept)
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Melksaus Met Spek
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept

PH SOS Piet - Asperges à la Flamande
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
PH SOS Piet - Artisjok
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
SOS Piet - Vegetarisch vogelnestje
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
SOS Piet - Kalfsniertjes in sherrysaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept