Salade van bloemkool met tomaat en koriander

4
25 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de bloemkool in kleine roosjes en kook ze beetgaar in kokend, gezouten water.
  • 2 Verfris de bloemkool onder koud stromend water en laat goed uitlekken.
  • 3 Rasp de ui en de tomaten fijn. Plet en hak het knoflook fijn. Meng de tomaten, ui en knoflook met de komijn, het paprikapoeder, de olijfolie en de wittewijnazijn of citroensap en kruid met peper en zout.
  • 4 Pluk de korianderblaadjes en snipper ze fijn, meng dit onder de tomatenvinaigrette.
  • 5 Meng de bloemkoolroosjes met de tomatenvinaigrette en kruid bij indien nodig.
  • 6 Serveer met brood of als salade.

Salade van bloemkool met tomaat en koriander is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Lamskoteletjes met pittige salsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vega-quesadilla
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wortelsoep met gember en koriander
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kerriesoep met wortel en koriander
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met cranberrypaté-toast
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept