Quiche met gele stekelzwammen

4
70 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Reinig de paddestoelen, krab met een mesje alle stekeltjes weg en snij ze in plakjes.
  • 2 Pel en snipper de look.
  • 3 Bak de plakjes paddestoelen met de look in de Solo , op hoog vuur.
  • 4 Laat uitlekken in een zeef, indien nodig.
  • 5 Klop de eieren los in de light room , kruid met peper, zout en nootmuskaat.
  • 6 Meng er de Parmezaanse kaas, de helft van de emmenthal, de paddestoelen en de bieslook door.
  • 7 Verwarm de oven voor op 180°C. Bekleed een met Solo Vloeibaar ingestreken taartvorm van 22 cm diameter met de deeglap en prik met een vork gaatjes in de bodem.
  • 8 Giet de vulling in de vorm, bestrooi met de rest van de kaas en bak de quiche gedurende 40 tot 45 min.
  • 9 Serveer warm of koud met een groene salade.

Quiche met gele stekelzwammen is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Risotto met gele stekelzwammen
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Risotto Met Gele Stekelzwammen
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Engels Ontbijt Met Wilde Paddestoelen
20-30 min -
Bekijk recept
Gevulde kwartels met bospaddestoelensaus
0 min
Bekijk recept

Krabquiche met verse kruiden
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentequiche
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fantasiaquiche met pinda's
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurkoolquiche
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept