Artisjokken met bieslook

4
45 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Laat de artisjokken gaar koken in water met zout en het sap van de citroen.
  • 2 Meng de mosterd met de azijn en de olie.
  • 3 Pel de eieren en plet ze met behulp van een vork fijn.
  • 4 Roer ze beide door de saus en voeg er ook bieslook aan toe.
  • 5 Breng op smaak met vers gemalen peper.
  • 6 Schik op ieder bord een artisjok en dien de saus apart op.

Artisjokken met bieslook is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Rodekool met rozijnen
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Visburger met komkommer-yoghurtsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmdip
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Cupcakes met spek en bieslook
1u5 min Nagerecht
Bekijk recept

Salade van waterkers met gegrilde artisjokken en feta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde artisjokken uit de oven
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Risottotaartje met kaaskrullen en oesterzwammen
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Panini met tonijn en gemarineerde artisjokken
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept