Mexicaanse nacho snack uit de oven

4
20 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Dit gerecht of vegetarisch knabbelhapje is een uitstekend begin voor een Mexicaans diner. ( Of gewoon zomaar omdat het geweldig smaakt)
  • 2 Doe ruim een halve zak nacho's in een ovenschaal. Strooi er royaal geraspte kaas over en hussel door elkaar.Voeg de halve ui ringen ingelegde pepers , paprikareepjes en bosui toe en hussel weer voorzichtig door elkaar met nog wat geraspte kaas.. Strooi er de rest van de belegen kaas over en zet het geheel in een oven , die is voorverwarmd op 200-225 graden, totdat de kaas gesmolten is. Dit is circa 8 à 10 minuten.
  • 3 Terwijl de schaal in de oven staat vul je een klein kommetje met zure room, een kommetje met de salsa en maak de guacamole.
  • 4 GUACAMOLE... Ontdoe een avocado van schil en pit. Prak de avocado. Werk er een in zo klein mogelijke blokjes gesneden tomaat door zonder zaadjes een kneepje limoensap en een paar druppels tabasco( of niet). Breng verder op smaak met peper en zout.
  • 5 Inmiddels hebben de nacho's 8- 10 minuten in de oven gestaan en is de kaas gesmolten.
  • 6 Serveer de schaal en strooi er de gesnipperde peterselie of koriander over met de "sausjes" ernaast Pluk een nacho uit de schaal en dip in een sausje naar keuze.
  • 7 DIT IS GENIETEN

Mexicaanse nacho snack uit de oven is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pasta met kip uit de oven
75 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Appelbeignets uit de oven
50 min
Bekijk recept
Aardappelwaaiers uit de oven
25 min Bijgerecht
Bekijk recept

Mexicaanse quesadillas
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortillasandwich met kip en avocado
20 min
Bekijk recept
Jonas Cramby's paletas de agua (mexicaanse ijslolly's)
20 min
Bekijk recept
Mexicaanse burrito's
30 min-
Bekijk recept