Hapje van bladerdeeg met Haspengouwse peer

4
45 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180°C.
  • 2 Bekleed een bakplaat met bakpapier. Rol het bladerdeeg open en snijd het in gelijke rechthoeken. Leg ze op de bakplaat en bak het bladerdeeg volgens de instructies op de verpakking.
  • 3 Snijd de peren in de lengte overlangs, verwijder het klokhuis en snijd ze in plakjes. Verhit wat Solo in een antikleefpan en stoof de peer erin aan. Snijd de kaas in plakjes en leg steeds een plakje kaas afgewisseld met een plakje gestoofde peer op het bladerdeeg.
  • 4 Zet terug in de oven tot de kaas is gesmolten. Werk af met wat vloeibare honing en bestrooi met wat verse tijmblaadjes en gehakte walnoten.

Hapje van bladerdeeg met Haspengouwse peer is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

kruimelgebak met appel en peer
0 min
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Fruitsalade
20 min-
Bekijk recept
Fruitige stoofpeertjes op 2 manieren
30 min -
Bekijk recept

Balansdag lunch Griekse boerensalade met feta
- 10 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Zelfgemaakte soesjes
75 min -
Bekijk recept
Hapjes met brie
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Chinees hapje van eendenborstfilet met mandarijnjus
30 min Snack
Bekijk recept