Franse kaasplank op ambachtelijke wijze.

8
10 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 2 stokbroden
  • 2 1 zakje gedroogd roodfruit (180 g)
  • 3 200 g vijgenconfituur (jam)
  • 4 200 g zachte geitenkaas
  • 5 200 g boerenbrie of brie de meaux
  • 6 250 g camembert le rustique
  • 7 200 g chaumes-kaas
  • 8 200 g roquefort
  • 9 Bereiden1
  • 0 Snijd het brood in plakken. Doe het gedroogde fruit in een schaaltje en schep de confituur in een ander schaaltje of mooi glas. Serveer de kazen op een plank en geef er het brood, het gedroogde fruit en de confituur bij.1
  • 1 Dit is een bepaalde selectie van kazen.1
  • 2 Je kunt eventueel kiezen voor andere soorten.1
  • 3 Tip maak het brood even knapperig in de oven.

Franse kaasplank op ambachtelijke wijze. is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Meatloaf
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenskoteletten op Griekse wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroenbouillon met gevulde pasta
15 min Voorgerecht
Bekijk recept

Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Franse andijviestamppot met rookworst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Franse groenten- en broodgratin
50 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept