plattekaastaart

8
15 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 als eerste laat de gelatinne blaadjes weken in koud water
  • 2 als tweede suiker, volle melk en volle platte kaas met mixer goed mengen
  • 3 als derde klop de volle room tot slagroom
  • 4 als vierde los de blaadjes gelatinne in een paar seconde op in het annanassap in de
  • 5 micro en meng het bij het tweede.
  • 6 als vijfde voeg met een houten lepel de slagroom toe en en voeg ook de stukjes
  • 7 annanas toe
  • 8 als zesde neem een bakvorm klein of groot waar je de zijkanten van kunt openen
  • 9 leg er koekjes in en dan met een pollepel er rustig de platte kaas over.1
  • 0 als zevende laat dit geheel minstens 4 uurs opstijven in de koelkast1
  • 1 LAAT HET SMAKEN

plattekaastaart is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Plattekaastaart
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Plattekaastaart
60 min Gebak
Bekijk recept
Plattekaastaart met krieken en amandelstreusel
30 min Gebak
Bekijk recept
Plattekaastaart met speculaas
25 min Nagerecht
Bekijk recept

Plattekaastaart
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Plattekaastaart
60 min Gebak
Bekijk recept
Plattekaastaart met krieken en amandelstreusel
30 min Gebak
Bekijk recept
Plattekaastaart met speculaas
25 min Nagerecht
Bekijk recept