Kaaskroketten

4
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Smelt de boter in een pan en voeg er de bloem aan toe. Roer tot een roux en laat 'm drogen.
  • 2 Voeg er de koude melk aan toe en breng aan de kook. Laat indikken. Dit is de belangrijkste stap: de saus mag niet te dik zijn maar zeker ook niet te dun.
  • 3 Klop de eierdooiers los met wat melk. (bewaar de eiwitten)
  • 4 Doe bij de saus en breng opnieuw aan de kook.
  • 5 Voeg er de verschillende soorten kaas aan toe en roer tot ze helemaal gesmolten zijn.
  • 6 Stort het kaasmengsel uit op eenmet bloem bestoven bakplaat of ondiepe schaal en laat afkoelen.
  • 7 Verdeel de volgende dag het mengsel in 8 stukken.
  • 8 Wentel door de bloem en vervolgens door de eiwitten, die opgeklopt zijn met een beetje olie. Haal door het paneermeel.
  • 9 Bak in frituurpan op 170°C Serveer met gefrituurde peterselie.

Kaaskroketten is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Parmezaankroketten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kaaskroketjes
60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Kaaskroketten Of Bitterballen
30-60 min -
Bekijk recept
Garnalen-kaaskroketten
0 min
Bekijk recept

Parmezaankroketten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kaaskroketjes
60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Kaaskroketten Of Bitterballen
30-60 min -
Bekijk recept
Garnalen-kaaskroketten
0 min
Bekijk recept