Comté met kastanjes in een bladerdeegpakketje

4
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij 8 rechthoekjes van 15 bij 10 cm uit het bladerdeeg.
  • 2 Leg ze op een ovenplaat of in een ovenschaal.
  • 3 Leg op vier bladerdeeglapjes een portie Comté, op 1 cm van de rand. Verdeel de gestampte kastanjes over elke portie en kruid met peper.
  • 4 Maak de rand van de bladerdeeglapjes vochtig met een in water gedrenkt borsteltje.
  • 5 Kleef de rechthoekjes dicht door er de vier resterende lapjes bovenop te leggen.
  • 6 Druk ze goed aan langs de zijden.
  • 7 Strijk de pakketjes met het borsteltje in met wat eigeel.
  • 8 Bak de pakketjes gedurende 10 minuten in een voorverwarmde oven op 180 °C of thermostaat
  • 9 Haal de pakketjes uit de oven en dien op.

Comté met kastanjes in een bladerdeegpakketje is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Bladerdeegpakketje met geitenkaas
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Varkenshaaspakketjes met wilde rijst
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bladerdeegpakketje met ragout, paddenstoelen en doperwten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bladerdeegpakketje met kippenhaasjes, bospaddenstoelen en Luikse siroop
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Comtékaas met homemade gemarineerde groenten
Snack
Bekijk recept
Stevige macaronigratin
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Comtékaas met homemade gemarineerde groenten
15 min Snack
Bekijk recept
Gevulde portobello's met kaas
35 min- Voorgerecht
Bekijk recept