Zoek
Geitenspekje op krokant rozijnenbrood
4
25 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
100 g Solo
2 appels
4 geitenkaasjes met spek
4 sneetjes rozijnenbrood
2 eetlepels honing
krulsla
Bereiding
1
Snijd de appels in fijne schijfjes. Smelt de Solo samen met de honing in een pan en laat de appelschijfjes daarin kort karameliseren.
2
Schik de geitenkaasjes met spek op een beboterde bakplaat en bak ze gedurende ongeveer 15 minuten in een oven van 180°.
3
Rooster de sneetjes rozijnenbrood.
4
Leg op elk sneetje een blaadje sla, plaats er de warme geitenkaas bovenop en schik er de appelschijfjes rond.
Geitenspekje op krokant rozijnenbrood is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Verloren rozijnenbrood met abrikozenmoes
20 min
Bekijk recept
Zoete kwark-roombroodjes
20 min
Nagerecht
Bekijk recept
Wentelteefjes met kaneel-limecrème
15 min
Nagerecht
Bekijk recept
Rozijnenbruschetta met Italiaanse aardbeien
15 min
Nagerecht
Bekijk recept
Geitenspekje Op Krokant Rozijnenbrood.
30-60 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Geitenspekje Op Krokant Rozijnenbrood
0-10 min -
Bekijk recept
Geitenspekje Op Krokant Rozijnenbrood
0-10 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Geitenspekje op krokant rozijnenbrood
0 min
Bekijk recept