Gegratineerde geitenkaas op een bedje van jonge

4
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de kaas in plakjes. Smeer het brood in met de Solo Vloeibaar.
  • 2 Verdeel er de kaas over en breng op smaak met vers gemalen peper.
  • 3 Schuif in de oven tot de kaas smelt en licht gratineert.
  • 4 Mix intussen de frambozen met de olie en de azijn glad en breng op smaak met peper en zout. Meng deze dressing door de spinazie. Serveer de warme toastjes met de salade.

Gegratineerde geitenkaas op een bedje van jonge is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Rode bonensmurrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Verse zalmburgers met citroen en dragon
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kippenbouten met sjalot, aardappelpuree en spinaziesalade
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappel-braadworstgratin
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gegratineerde mosselen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde vis en wittekool schotel
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde vijgen met pijnappelzaad
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde lychees op de wijze van Reims
20 min Voorgerecht
Bekijk recept