Scrambled eggs uit de muffinvorm

6
25 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180 graden. Vet de muffinvorm in met een beetje olie of bakspray.
  • 2 Bak de spekreepjes of stukjes bacon uit en laat uitlekken op keukenpapier. Snij de tomaten zonder het zaad in kleine blokjes.
  • 3 Kluts de eieren los in een schaal. Voeg de melk, kaas, peper, zout en peterselie toe aan de eieren en klop goed door.
  • 4 Verdeel de uitgebakken spekjes en de stukjes tomaat over de vormpjes en vul de vormpjes tot driekwart af met het eiermengsel.
  • 5 En dan gaan ze ongeveer een kwartiertje in de oven. Blijf er goed bij; soms gaan ze nogal hard, dit ligt aan je oven.
  • 6 Dit is een heerlijk recept voor scrambled egg muffins uit de oven. Een soort hartig ontbijtje, ook heerlijk als lunch of voor bij de high tea. En absoluut niet moeilijk...!

Scrambled eggs uit de muffinvorm is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Advocaatmuffins
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Cupcakes met spek en bieslook
1u5 min Nagerecht
Bekijk recept
Mac 'n cheesemuffins met bloemkool & kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mini-focaccia
120 min- Lunchgerecht
Bekijk recept

Scrambled Eggs (roerei)
0-10 min -
Bekijk recept
Scrambled Eggs And Fried Kidneys
10-20 min -
Bekijk recept
Scrambled Egg Met Garnalen
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Fresh Egg Custard Sauce
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept