Roerei met bacon, chipolata's en tomaat

4
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de helft van de boter in een pan en bak de plakken bacon knapperig. leg de worstjes erbij en bak ze in 6 minuten rondom bruin en gaar.
  • 2 Klop intussen de eieren los met de melk en roer de kaas en kruiden erdoor. Verwarm de resterende boter in een pan met een dikke bodem, schenk het eimengsel erbij en laat het ei op zacht vuur al roerend stollen.
  • 3 Schep de bacon en de worstjes op een bord en houd ze onder aluminiumfolie warm.
  • 4 Leg de tomaten met de snijkant naar beneden in het bakvet en bak ze 2 minuten tot ze warm zijn.
  • 5 Schep het roerei op warme borden en leg er een plak bacon en een worstje naast. Zet de gebakken tomaten met de gebakken kant naar boven naast het ei. Lekker met vers greroosterd brood.

Roerei met bacon, chipolata's en tomaat is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met tomaat-appelchutney
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Bagel met roerei, bacon en avocado
25 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Roerei met paprika en boerenkool
15 min
Bekijk recept
Roerei met romaatjes op toast
25 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Roerei met groenten
40 min Bijgerecht
Bekijk recept