Eierschotel

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Donderdag veggie-dag:
  • 2 Warm de oven voor op 180°.
  • 3 Spoel de kerstomaatjes en dep droog
  • 4 Vet een ovenschaal in met solo vloeibaar en leg er de tomaatjes in.
  • 5 Klop de eieren los met de gezeefde bloem.
  • 6 Meng de room, pesto en gesnipperde basilicum door het eimengsel, breng op smaak met pezo.
  • 7 Schenk het eimengsel over de tomaatjes en bak +/- 30 minuten in de warme oven.
  • 8 Dien op met dikke sneden boerenbrood.

Eierschotel is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Israëlische eierschotel
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provencaalse Eierschotel
0-10 min -
Bekijk recept
Geurige Eierschotel
20-30 min -
Bekijk recept
Bonte eierschotel met aardappels, worstjes en ham
0 min
Bekijk recept

Israëlische eierschotel
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provencaalse Eierschotel
0-10 min -
Bekijk recept
Geurige Eierschotel
20-30 min -
Bekijk recept
Bonte eierschotel met aardappels, worstjes en ham
0 min
Bekijk recept