Zoek
Mosterdsaus
4
15 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
250 ml culinaire room (snel bindend)
graanmosterd
1/2 blokje groentebouillon
150 ml witte wijn
Bereiding
1
Lekker bij kalkoen of varkensgebraad of witte vis.
2
Bak het vlees of de vis en haal het uit de pan (houd warm in aluminiumfolie).
3
Blus de bakresten met de witte wijn.
4
Voeg 1/2 bouillonblokje toe.
5
Breng aan de kook en voeg de room toe.
6
Laat het vocht uitkoken tot de saus gaat inbinen.
7
Voeg mosterd toe naar smaak.
Mosterdsaus is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Kalfsvleesreepjes met mosterdsaus
10 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met mosterdsaus en frites
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Malse kiprollade met honing-mosterdaus en salade
50 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktballetjes op brood met spitskool
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsvleesreepjes met mosterdsaus
10 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met mosterdsaus en frites
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Malse kiprollade met honing-mosterdaus en salade
50 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktballetjes op brood met spitskool
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept