Mosterdsaus

4
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Lekker bij kalkoen of varkensgebraad of witte vis.
  • 2 Bak het vlees of de vis en haal het uit de pan (houd warm in aluminiumfolie).
  • 3 Blus de bakresten met de witte wijn.
  • 4 Voeg 1/2 bouillonblokje toe.
  • 5 Breng aan de kook en voeg de room toe.
  • 6 Laat het vocht uitkoken tot de saus gaat inbinen.
  • 7 Voeg mosterd toe naar smaak.

Mosterdsaus is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Kalfsvleesreepjes met mosterdsaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met mosterdsaus en frites
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Malse kiprollade met honing-mosterdaus en salade
50 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktballetjes op brood met spitskool
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kalfsvleesreepjes met mosterdsaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met mosterdsaus en frites
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Malse kiprollade met honing-mosterdaus en salade
50 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktballetjes op brood met spitskool
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept