Dragonsaus

2
10 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Sjalotjes fijnhakken en even laten bakken tot ze glazig zijn. Witte wijn toevoegen en tot de helft laten inkoken. Kruiden met peper en zout, room toevoegen.Het braadvocht (waarin je vis of vlees gebakken hebt) afblussen met cognac en toevoegen aan saus. De fijngehakte verse dragon toevoegen.De saus laten inkoken tot de gewenste dikte (indien je een gladde saus wenst, de saus doorzeven)TIP: lekker met parelhoen of visSmakelijk!

Dragonsaus is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Farfalle met kip en dragonsaus
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet met dragonsaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsstoofpotje met paddenstoelen
60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Skrei in een spekjasje met dragonsaus en gestoomde aardappels
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Farfalle met kip en dragonsaus
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet met dragonsaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsstoofpotje met paddenstoelen
60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Skrei in een spekjasje met dragonsaus en gestoomde aardappels
Hoofdgerecht
Bekijk recept