Roquefortsaus/boter

2
10 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Vermeng in een pannetje de pas de bleu met de zachte boter, cognac, een snuifje nootmuskaat en gemalen peper. Zet op een zacht vuurtje en laat het geheel smelten terwijl je roert. Indien je de saus te straf vind kan je nog een beetje boter toevoegen.Indien je roquefortboter wil maken meng je de pas de bleu met de zachte boter, cognac, nootmuskaat en gemaelen peper. Plet alles met een vork en roer tot een glad mengsel. Maak een worstje van de kaasboter. Rol het in huishoudfolie, draai de uiteinden dicht en leg in de koelkast tot het hard geworden is.Lekker bij lamsbout of steak.Smakelijk!

Roquefortsaus/boter is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Frangipane met vanillesaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept
Forel met kruidenvulling
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bechamelsaus stap-voor-stap
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Wasabiboter
55 min Bijgerecht
Bekijk recept

Tortelloni met roquefortsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelli met roquefortsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
roquefortsaus
0 min
Bekijk recept
Eendenborst met Roquefortsaus
0 min
Bekijk recept