rode uienconfituur

2
25 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Laat de fijngesnipperde rode ui glazig worden in de maisolie.
  • 2 Voeg de bruine suiker, rode port en rode wijn bij.
  • 3 Voege de tijm toe.
  • 4 Laat dit10 minuutjes zeer zachtjes koken
  • 5 Blus af met 3 eetlepels balsamico van granaatappel en de worchester saus
  • 6 Laat dan nog 20 minuutjes verder pruttelen tot alle vocht verdampt is
  • 7 Kruid evt. bij met met peper en zout.
  • 8 Deze uienconfituur is overheerlijk bij pate, everzwijn, foie gras of andere fijne vleeswaren.
  • 9 Afgedekt kan je de potjes uienconfituur bewaren in de koelkast.

rode uienconfituur is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Terrine van wilde eend met veenbessen
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Terrine van wild konijn met pruimen
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Terrine van everzwijn met pistachenoten
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Club campagne
Lunchgerecht
Bekijk recept

Rode poon in visbouillon
20 min-
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rode uien met tijm
Bekijk recept
Rode bonensmurrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept