kippenworst met puree van bloemkool en waterkers

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Breng water aan de kook met het blokje kippenbouillon. Laat de bloemkool gaar worden gedurende 10 minuten. Giet af en bewaar 2 DL kookvocht
  • 2 Verhit de olijfolie in een pan en bak de worsten op een matig vuur gedurende 8 minuten langs elke kant. Prik niet in de worsten
  • 3 Plet de bloemkool met een vork en meng er de zure room en de waterkers onder. kruid met peper en zout
  • 4 Haal de worsten uit de pan en hou warm. Blus de pan met 2DL kookvocht van de bloemkool en schraap de braadresten los. Laat 3 minuten stevig doorkoken
  • 5 Liefhebbers kunnen 1EL mosterd door de saus roeren
  • 6 Verdeel de worsten over de borden samen met de bloemkool-waterkerspuree en natuuraardappelen. Lepel er de saus rond

kippenworst met puree van bloemkool en waterkers is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gepofte uiensoep met kaastompoesjes en cresson
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Salade van waterkers met gegrilde artisjokken en feta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept

Zoete aardappelstoemp met spinazie en kippenworst
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kippenworst met mieriksaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kippenworst Met Preistoemp
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wortelpuree met kippenworst
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept