kippenvinken in fruitige kerrie

4
50 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
    Voorbereiding
    10 min.
    - Snipper de sjalot fijn.
    - Snij de wortelen in schijfjes.
    - Laat de ananas en de abrikozen uitlekken
    Voorbereiding
    (40 min.) Verhit de olijfolie in een kookpot en stoof de fijngesnipperde sjalot. Schep de gestoofde sjalot uit de kookpot en zet opzij. Leg de kippenvinken in het midden van de kookpot en laat aan alle kanten kleuren. Voeg de wortelschijfjes, de gestoofde sjalot, de bouillon, de rozijnen, de kokosmelk en de kruiden toe. Breng op smaak met peper en zout. Dek af en laat 20 min. sudderen op een zacht vuur. Voeg de uitgelekte stukjes ananas en abrikozen toe. Laat nog 5 min. sudderen. Bind de saus lichtjes met wat instantsausbinder. Afwerking Serveer met tarwegriesmeel (couscous).

kippenvinken in fruitige kerrie is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Wortelsoep met gember en koriander
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstschotel met makreel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse couscous met kerrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese kool-pilav met kerrie-kipdrumsticks
30 min-
Bekijk recept

Kippenvinken
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
kippenvinken in een fruitige kerrie
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kippenvinken op Luikse wijze
0 min
Bekijk recept
Kippenvink met broccoli in bechamelsaus
0 min
Bekijk recept