ZOETZURE KLASSIEKER

2
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 verdeel het gevogeltevlees in reepjes. Voeg een beetje zout en suiker toe. Pel de knoflook, hak hem fijn en meng door het vlees. Snij de zachte donkergroene delen van de lenteuitjes en snij de rest in schuine stukjes van 1cm lang. Snij de groene delen in zeer dunne ringetjes. verhit de wok en giet de olie erin. Roerbak het vlees gedurende enkele minuten op een middelhoog vuur.
  • 2 Voeg de witte lente-ui-delen toe en bak ze 1 minuut mee. Doe de ananas en de saus erbij, breng het geheel aan de kook en laat 2 minuten smoren. Breng op smaak met zout en suiker.
  • 3 Verdeel over de borden en bestrooi met groene lente-ui ringetjes.
  • 4 Serveer met rijst

ZOETZURE KLASSIEKER is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gazpacho andalou: de klassieker
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Basisrecept bechamelsaus
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Italiaanse klassieker: Ossobuco
120 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Garnalencocktail; Een Hollandse Klassieker
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Salamisandwiches met rode tapenade
5 min
Bekijk recept
Zoetzure konijn met tagliatelle (coniglio all’agrodolce con tagliatelle)
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle strandburgers
10 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Snelle erwtensoep met hotdogs
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept