Mexicaanse kipwrap met maïs en kaas

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng de kip met de Mexicaanse kruiden.
  • 2 Kook de (bevroren) groenten 5 minuten in kokend water. Giet af en laat uitlekken.
  • 3 Verhit de helft van de Solo Vloeibaar in een hapjespan en wacht tot de grote bellen zijn weggetrokken. Bak hierin de reepjes kipfilet 5 minuten. Voeg de groenten en de tomatenblokjes uit het blik toe en laat ca. 5 minuten zachtjes pruttelen.
  • 4 Verdeel het warme kip-groentemengsel over de wraps en strooi er een beetje koriander over. Klap de wraps dubbel.
  • 5 Verhit een eetlepel Solo Vloeibaar in 1 of 2 pannen. Leg de wraps 2 aan 2 in de pan. Bestrooi ze met een flinke lepel kaas en bak op een laag vuur tot de kaas is gesmolten en de onderkant lichtbruin en knapperig is (3-4 minuten). Leg ze op een schaal en houd ze in een warme oven (100°C) even warm. Bak de andere wraps.
  • 6 Leg de wraps op borden en strooi de rest van de koriander erover.

Mexicaanse kipwrap met maïs en kaas is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept

Mexicaanse quesadillas
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortillasandwich met kip en avocado
20 min
Bekijk recept
Jonas Cramby's paletas de agua (mexicaanse ijslolly's)
20 min
Bekijk recept
Mexicaanse burrito's
30 min-
Bekijk recept