Hoevekip met dragon

2
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 BEREIDING
  • 2 Bind de kip op en laat ze gedurende 35 minuten in de hete kippenbouillon om pocheren.
  • 3 Blancheer al de groene groenten in gezouten water en laat afkoelen in ijskoud water.
  • 4 Bak de spekreepjes in een pan en laat vervolgens drogen in een voorverwarmde oven op 180° .
  • 5 Hak ze vervolgens fi jn en mix met de panco.
  • 6 Snij de pastinaak in stukjes en kook ze in de melk tot ze gaar zijn.
  • 7 Mix in de blender tot een puree.
  • 8 Neem een beetje kippenbouillon en kook die in met de verse dragon, peper en zout tot de gewenste dikte.
  • 9 Haal de kip uit de bouillon en snij het wit ervan af, snij mooi in gelijke stukken en bak vervolgens op de velkant in hete Solo vloeibaar.1
  • 0 AFWERKING1
  • 1 Versier het bord met een stukje kip, doe de crumble erop, smeer met de platte kant van een eetlepel een beetje van de pastinaakcrème op het bord, leg de groentjes erbij en nappeer met de saus. 1
  • 2 Serveer met de puree van Wout Bru.

Hoevekip met dragon is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Kalfsvleesreepjes met mosterdsaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosselsalade met dragon-moussaise
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Omelet met paddenstoelen
30 min
Bekijk recept

Kip tandoori
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevogeltestoofpot met appelen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip met basilicum, risotto en tomaten
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde kip met kruidenboter onder het vel en gevuld witloof
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept