Jagerskip met rozemarijn

4
75 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pel en snijd de ui en de knoflook fijn. Snijd de bleekselderij, de wortels en de tomaten in stukjes. Ris de naalden van de takjes rozemarijn.
  • 2 Verhit de olie in een braadpan. Bak de stukken kip rondom bruin. Voeg de ui en de knoflook toe en bak ze zachtjes bruin. Voeg de selderij, wortels, wat zout en peper toe en bak 5 minuten zachtjes mee.
  • 3 Zet het vuur hoog, voeg de wijn toe en wacht tot de helft is verdampt. Voeg de tomaten en rozemarijn toe. Leg een deksel op de pan en stoof de kip in 1 uur gaar. Voeg tussentijds eventueel een scheutje heet water toe. Hak de peterselie fijn.
  • 4 Verdeel de kip over 4 borden. Bestrooi met de peterselie.

Jagerskip met rozemarijn is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gepofte uiensoep met kaastompoesjes en cresson
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Ovenpasta met frisse ricotta
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenkrieltjes
2 min Bijgerecht
Bekijk recept
Tilapia in rozemarijnmarinade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pollo alla cacciatora con patate gratinate (Jagerskip met gegratineerde aardappel)
1 uur-
Bekijk recept