Gevogelteragout met citroen en Provençaalse tomaat

4
65 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Laat de oven voorverwarmen op 180°C.
  • 2 Was de tomaten, verwijder de steeltjes en snij ze in de breedte door. Pel het teentje knoflook en verwijder de kiem. Plet de knoflook met de vlakke kant van een mes en hak fijn.
  • 3 Doe de bloem, 40 g goed koude margarine, de kruiden en de knoflook in een kom en meng grof met de hand tot een korrelig deeg. Bedek de tomaten ermee en zet 30 minuten in de oven.
  • 4 Snij de lapjes in grote stukken. Laat het vlees in 40 g margarine op een hoog vuur kleuren. Blus vervolgens met het sap van de citroen. Dek af en laat nog 10 minuten op een zacht vuur garen.
  • 5 Breng op smaak met peper en zout en dien op met de tomaten.

Gevogelteragout met citroen en Provençaalse tomaat is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met tomaat-appelchutney
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept