Cajun kipspiesjes met abrikoos en spek

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit de grill of barbecue.
  • 2 Verhit de bouillon in een pannetje, blancheer er de kippenblokjes gedurende 5 minuten in. Laat afkoelen.
  • 3 Meng de cajunkruiden met het citroensap, de Solo vloeibaar en de marsalawijn. Wrijf er de kippenblokjes mee in en laat ze nog 15 minuten in de mengeling marineren in de koelkast.
  • 4 Wikkel rond elke abrikoos een plakje ontbijtspek. Steek afwisselend een kippenblokje en abrikoos op metalen spiesjes. Maak zo 4 spiesjes.
  • 5 Gril de spiesjes gedurende 10 minuten of tot ze mooi beginnen kleuren. Lekker met tabouleh of wilde rijst.

Cajun kipspiesjes met abrikoos en spek is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Paddenstoelentaart met spek
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cupcakes met spek en bieslook
1u5 min Nagerecht
Bekijk recept
Aardappelspies met mosterd-dilledressing en spek
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Forel met spek in pakketje
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zuurkoolschotel met cajunreepjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met kip, cajun en guacamole
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Texmex runderreepjes met babyromaine
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spicy cajun kabeljauw
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept