1 Borstel de champignons schoon en halveer ze. Snij de kalkoen filet in blokjes.
2 Was de paprika, verwijder de zaadlijsten, en snij in blokjes.
3 Snij de wortelen en aardappelen. Snij de wortelen in plakjes.
4 Kook de aardappelen in ca. 20 min in licht gezouten water.
5 Verhit de olie in een pan en bak de kalkoen blokjes in ca. 2-3 min. rondom goudbruin.
6 Breng op smaak met peper & zout. Voeg de wortelen, paprika en champignons toe en bak kort mee.Schenk de bouillon erbij, breng aan de kook en laat 15 min koken.
7 Meng de bloem met room en kruiden en doe in de pan.Laat nog eens 3 min koken. Breng het pannetje op smaak met peper, zout & nootmuskaat, bestrooi met peterselie en serveer met de aardappelen
Pannetje met kalkoen en groenten is een recept van Solo Open Kitchen